Ik help je (weer) op weg!

on your own bumpy road

a bumpy road?!

Zeker, de weg van het ondernemerschap is quite bumpy. Denk je het ene obstakel gehad te hebben, komt er een volgende. Of er zijn zoveel bomen waardoor je het bos niet meer kunt zien. Je hebt geen inzicht in wat je volgende stap nu is. Hoe je verder komt. Uiting kunt geven aan wat je voor ogen hebt. Misschien ben je zelfs het hele gevoel kwijt waarom je überhaupt begonnen bent en dit bedrijf zo graag wilde.

Kortom: zit jij jezelf in de weg? Zie je het even niet meer? Let’s meet! 

Ik kan als buitenstaander soms veel makkelijker overzicht creëren en dingen zien waar jijzelf blind voor bent. Mijn kwaliteit (at least, one of them) is, om het vuurtje weer aan te wakkeren. Jou op weg te krijgen. Niet op mijn pad, maar op jouw eigen unieke pad.

Ik vind het te gek om die firestarter te zijn. Een stuk met je mee te lopen op jouw weg. Je kwaliteiten te zien, te benoemen en in te zetten. Voor jezelf en je business. Er zijn vaak maar kleine aanpassingen nodig, waardoor jij weer kunt gaan. Je vlammetje weer vlamt naar een groot vuur. En dat licht en die warmte is nodig in de wereld. Laat het maar zien! 

Kitchentable gathering

Schuif met maximaal vijf andere ondernemers aan bij mij aan de keukentafel. Ik verzorg the high vibes, koffie, thee, lunch en versnaperingen. Het lijkt me zo cool om op een laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten. Ondernemers die het verschil willen maken, die hun business zijn begonnen vanuit passie en die het allemaal net even anders (willen) doen. Die willen groeien, maar wel on their own terms

Tof om elkaar op deze manier te ontmoeten en aan onze eigen business en klussen te werken.

Je kunt dit moment natuurlijk ook gebruiken om live met mij 1-op-1 te zitten. Dan kijken we samen waar je tegenaan loopt en/of wat je anders zou willen. Lijkt mij heul leuk!

Voor € 35,- ex. btw zorg ik voor good vibes, een fijne plek én natuurlijk heerlijke koffie, thee, lunch en lekkers! Waar wacht je nog op?!

kitty creative studio_kitchentablegathering_MarietMons#12
Kitty van den Helder _ 8-hour kit _ MarietMons

8-hour Kit

Je hebt af en toe van die dingen: je wílt wel, maar je weet niet hoe. Je hebt een nieuw vet idee en hebt daar een  extra uiting in je eigen branding voor nodig. Of achter de schermen loop je ergens tegenaan of je hebt domweg te weinig tijd om dingen aan te passen. Hoe fijn is het om dat gewoon bij mij over de spreekwoordelijke schutting te gooien? 

Met deze 8-hour Kit, kun je mij 8 uur inzetten voor jouw business. Jij mag kiezen of je dat in één keer doet of just when needed, binnen 3 maanden. 

Oké, 9 uur – kadootje van mij, ‘cause 9 is my lucky number! 😉

Kit for a day

Hoe vet zou het zijn wanneer je jouw branding in één dag voor elkaar hebt? Je website in één dag online kunt zetten? Je snel én professioneel kunt bouwen aan je business. 

Niks wekenlang traject, maar op korte termijn vliegend van start!Ik ben jouw KIT for a day en in die dag maken we jouw eigen unieke huisstijl of website. Passend bij je business en nog belangrijker: passend bij jou! De kleuren, lettertypes, beeldmerk, logo, stijl, visuals all of it. Dit vraagt natuurlijk wel een beetje voorbereiding, maar echt, je hebt na die dag jouw eigen unieke passende branding of website staan.

Kitty van den Helder _ BusinessBuddy _ MarietMons#100

Business buddy

Je bent al een tijd lekker onderweg met je bedrijf. Je groeit, als mens en je wilt je bedrijf mee laten groeien. Waar begin je? Je hebt maar 1 hoofd en 2 handen en er is zoveel te doen… En belangrijk: hoe doe je dat op jouw eigen manier?

Mijn antwoord: door het niet meer alleen te doen. Samen bereik je zoveel meer! Ik denk graag met je mee, ontwar de rode draad in de chaos en samen zetten we stappen naar jouw 2.0, jouw next level business.

Of je dit nu wilt voor een specifiek project, structureler voor een aantal uur per week of gewoon af en toe om te sparren, ik vind het allemaal even leuk! Klik op de button en vul het formulier in, neem ik snel contact met je op om over al jouw wilde plannen te bellen! 

Ik ben niet voor iedereen

Ik zal dit uitleggen, omdat het misschien wel een beetje gek klinkt. 😉 Ik vind (persoonlijke) aandacht mega belangrijk. Laatst zei iemand: ‘Aandacht is your middle name,’ en dat is een hele mooie omschrijving waar ik me volledig in kan vinden. Als je met mij wilt werken, heb ik aandacht voor jou en dat vraag ik ook ván jou. Niet dat je met bossen bloemen en kadootjes aan moet komen zetten, nee, het zit wel even anders in elkaar.

Ik wil JOU zien en leren kennen. Wanneer ik aan je vraag ‘Hoe gaat het met je?’ is dat een oprechte vraag en kom je niet weg met een ‘Goed, en met jou?’. Je kunt het maar vast weten. 😛 Hoe het met je gaat, bepaalt namelijk hoe je in de dag staat en wat je wel of niet kunt doen.

Privé en werk kun je niet van elkaar scheiden, ze zijn met elkaar verbonden. Tenminste: als jij overal jezelf laat zien en geen maskers opzet. Dát is namelijk precies wat ik bedoel: niet de schijn ophouden of een rol aannemen. Ik wil JOU, puur, open en eerlijk. Jij krijgt mij, volledig, en ik wil jou, ook volledig: the bad and the ugly, the happiness and the joy. And all of it in between. Daar zit namelijk de magie. 

Aandacht maakt al het verschil.
Werk en privé kun je niet scheiden, it’s all YOU! 
Openheid geeft inzicht in wat er speelt en wat wel of niet haalbaar is op dat moment.
Ik geef je mij: puur, open en eerlijk, vol enthousiasme en ook realisme
Dat vraag ik ook van jou.

Dat is mijn kracht!

Dit ben ik

Kitty

Ik ben ambitieus en creatief, zie kansen en denk in mogelijkheden: wat kan wél, in plaats van wat niet. Ik hou ervan om dingen goed te doen (whatever ‘goed’ dan ook is). Vormgeven zit soms in details, maar vooral in het grotere geheel. Een visie. Een beeld van hoe ik wil dat iets eruit zien. Hoe ik mijn leven voor me zie. Mijn business.

Ik hoop snel weer lang met onze oldtimer camperbus op pad te kunnen. Ik hou van het avontuurlijke, het gevoel van vrijheid en nieuwe plekken ontdekken. Het simpele Bus-leven met weinig spullen vind ik stiekem heel fijn. Ik geniet van de kleine dingen.

Boven alles hoop ik de wereld uiteindelijk een stukje mooier achter te laten dan dat ik haar gevonden heb – of zij mij eigenlijk… 

KittyvandenHelder_fun_MarietMons#80

Je kunt het maar weten…

Wil jij een nieuwe branding en/of website? Eentje die echt past bij JOU en wat je de wereld in wilt zetten? Dan ben ik blij dat je hier bent! 

Bij de vormgeving van dit alles komt nogal wat kijken. Van kleuren tot copywriting en van beelden op je website naar hoe lanceer je dit alles? Superfijn wanneer je dit allemaal met slechts 1 persoon samen kan doen!

  • Als je de meest fancy graphic designer zoekt die alle nieuwe trucjes en trends kent, moet je NIET bij mij zijn.
  • Ook ben ik NIET de beste websitebouwer. Zeker wanneer het te technisch wordt, gaat het mij duizelen. (Heb ik natuurlijk wel een backup voor!)
  • Wil je een high-end copywriter, NIET bij mij komen.
  • Zoek je de aller-, allersnelste VA? Nope, NOT me!
  • Een Global Award Winning marketing strategie? Neenee, ikke NIET.

Hoezoooo zet je zó’n lijstje op je site, Kit?! Omdat het maar beter duidelijk kan zijn! 😛

Het zijn állemaal dingen die ik kan, die in mij zitten. Ik kan veel en ik kan dat goed (durf ik gewoon te zeggen!). Ik kan het alleen niet als De Allerbeste.

Wat ik wel superduper goed kan, is de mix van dit alles. Dat is vooral fijn voor jou, want wanneer jij bij slechts 1 iemand hoeft aan te kloppen in plaats van allemaal losse poppetjes, gaat een nieuwe branding en/of website veel sneller, eenvoudiger en het belangrijkste: het resultaat wordt altijd zoveel passender!

Een kleine greep vormgeving van mijn hand...

Zin om het SAMEN te doen?!

Laten we dan eens kennismaken.

Business buddy voor:

Mocht jij nou een heel vet idee hebben...

en je denkt: ‘Dat wil ik écht met Kit doen, maar er staat niks over op haar site,’
dan hoop ik dat je me als de wiedeweerga een mailtje stuurt!
Deel je enthousiasme en let’s find out of we samen die rode draad vast kunnen pakken!