Wat voor werk doe jij eigenlijk?
Kitty. // blog // wat voor werk doe je

Date

Het is een vraag waar ik altijd error van krijg in mijn hoofd. Want HOE leg ik in he-mels-naam uit wat ik doe?! De laatste tijd maakte ik me ervan af met ‘Ik ben vormgever.’ Maar uh… dat dekt natuurlijk bij lange na de lading niet! Hahaha… Maar goed,

Wat ìs het dan dat ik (allemaal) doe? 

Ik ben inderdaad vormgever. Van logo’s en huisstijlen. EN ook van WordPress websites. EN ik heb een kinderboek geschreven. EN ik maak interieuradviezen. EN ik ben Business Buddy: ik werk met andere toffe ondernemers om achter de schermen hun business (opnieuw) vorm te geven in de breedste zin van het woord. EN ik ben cheerleader en denktank voor starters van nieuwe bedrijven of ideeën. EN ik vind het tof om projecten te begeleiden en events te organiseren. EN ik ontwikkel nieuwe items voor de krachtwoorden. EN ik heb mijn eigen uitgeverij. EN… EN… EN… 

Vat dat dan maar eens samen.

Misschien draai ik het beter even om: als je met mij gaat werken, wat krijg je dan?

– Laten we beginnen met mijn ENTHOUSIASME. Wanneer je ergens passie voor hebt, zin in hebt, dan kun je zoveel fijner werken dan … laten we het houden op: wanneer dat niet zo is. 😉 Wanneer jij bevlogen bent over je plan en/of bedrijf, dan kan ik niet anders dan je aanmoedigen, cheerleaden en het samen met jou naar een next level brengen. 

– Je krijgt mijn CREATIVITEIT. De kant van mij die nodig is om jouw visie voor je business te vertalen naar een huisstijl, het uiterlijk van je bedrijf te matchen met je ideeën. Of dat nu gaat over bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier of een flyer, je hele website of een vertaalslag naar je kantoor of winkel… Ik kan op àl die vlakken met je meedenken. 

– Mijn AANDACHT en INTUÏTIE kunnen niet ontbreken. Het gaat namelijk niet alleen om wat je mij vertelt, het gaat veel meer nog over de manier waarop je dat doet, om de woorden die je nìet zegt, de vibe tussen de regels door. 

– Ik heb mijn blik dan wel op de sterren, maar ik sta wel ook met mijn (blote :P) voeten hier op aarde. Ik ben het type: kom op, mouwen omhoog en gáán. AANPAKKEN en DOEN. Let’s go! 

– Als nieuwe insider (oke, outsider zou je ook kunnen zeggen) kan ik meekijken met een frisse en vaak andere blik. Een NIEUW PERSPECTIEF. Want er zijn altijd zoveel verschillende uitgangspunten. Welke past nu echt bij jou? Waar hebben we jouw unieke mix te pakken? 

– En dan de grote finale: alles met elkaar VERBINDEN. Jouw plannen en visie, in combinatie met die van mij en àl mijn bovenstaande kwaliteiten. 

That’s it

Precies dáár ontstaat de magie en gaat het niet meer over ‘werken’ of wat ik dan oplever… Het gaat over de samenwerking en de manier waarop. Een klant van mij zei laatst zo mooi: ‘Ik koop geloof ik gewoon een stukje van jou.’ En dat vat het mooi samen. 

Wil je ook een stukje van mij?

Let’s team-up en neem vooral contact met me op als je voelt: ik heb bij Kit te zijn. Ook als je nog geen idee hebt waarom. 😉

Meer schrijfsels:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *