Kit for a day

Een hele dag krijg je mij. 100% mijn aandacht, tijd en energie. En die dingen zetten we in om in die ene dag jouw branding of website vorm te geven. 

Ik hóór je denken: ‘Ja hoor in 1 dag?! Dat kan helemaal niet!’ Toch ben ik ervan overtuigd dat met de juiste voorbereiding (key!) en intentie dit echt mogelijk is. Wanna try?!

Kitty_KitForADay_MarietMons#9

Mouwen opstropen

Hoe vervelend is het dat juist wanneer je klaar bent voor die upgrade, om die allernieuwste versie van jou ook in je business te laten zien, het vaak zo’n eindeloos lang traject is. Een nieuwe huisstijl laten vormgeven duurt vaak weken. Dan zullen we het over de website nog maar even niet hebben. 

In die tijd verlies je langzaamaan die sparkle die je eigenlijk juist wil vangen, laten zien en naar buiten brengen. Hoe spannend misschien ook. I feel you! 

Terwijl ikzelf aan de ene kant heel erg hou van verlangzamen, ben ik ook het type van mouwen opstropen en gáán. Niet lullen maar poetsen. Je kunt namelijk eindeloos lang blijven denken, discussiëren en veranderen… Wat mij betreft gaat het uiteindelijk niet om het meest perfecte beeldmerk of kleurenpalet, het gaat erom dat het PAST. Dat het een weerspiegeling is van jou en wat je de wereld in slingert.

En eigenlijk hoeft dat dus helemaal niet zoveel tijd te kosten… 

Zo gaat het ongeveer:

kennismaken

Natuurlijk begint alles met een kennismakingsgesprek! Ik wil jou leren kennen. Niet per se welke opleidingen je gedaan hebt (ook leuk hoor!), maar ik wil vooral weten hoe je in het leven staat. Wat je belangrijk vindt. Waarom je doet wat je doet.

Ik wil JOU leren kennen, want jij maakt het verschil!

voorbereiden

Voor de website edition is er een werkboek. (Ja, ook jij zal aan de bak moeten. Het is een co-creatie, die website!)

Voor de branding edition is er vooral wat ‘suddertijd’ nodig. Creativiteit valt nou eenmaal niet (helemaal) af te dwingen.

The Day

Het is zo ver, de dag waar je zo naar uitkijkt, waarop alles samenkomt. Jouw nieuwe branding het licht ziet of je nieuwe website live kan. 

Deze dag is bij het toffe Oohm in Vogelenzang. We kunnen het (deels) fysiek samen doen. Al is het maar om ’s middags / ’s avonds samen te kunnen proosten op iets heel vets!

ik. wil. dit.

punt.

Laat je gegevens achter in het formulier hiernaast en ik neem ASAP contact met je op!

Sounds too good?

Snap ik. Er zitten dan ook wel een aantal voorwaarden aan. Ik kan dit niet ‘zomaar effe’ in een dag doen. This is what it takes:

→ allereerst jouw commitment: alleen samen sjeffen we dit.

→ je hebt dus ook echt het werkboek in te vullen en op tijd bestanden en foto’s aan te leveren

in a day kan ik een website maken bestaande uit:
home // over mij // contact // 1 onepager // inschrijving mailinglijst

→ voor branding geldt: logo // beeldmerk // kleurenpalet // opmaak visitekaartje + briefpapier

→ andere dingen kunnen wel, maar niet in die ene dag

→ UPGRADE: je kunt ervoor kiezen die dag óók nieuwe foto’s te laten maken door Mariët Mons (aanrader!).

Let's talk money...

Want ja, naast jouw input vraagt het ook een financiële investering! Dit bedrag is gebaseerd op zoveel meer dan alleen de uren van die Ene Dag, ik hoop dat dat ondertussen duidelijk is geworden. 

Kit for a day: € 2.250,- excl. btw

Ik ben niet voor iedereen

Ik zal dit uitleggen, omdat het misschien wel een beetje gek klinkt. 😉 Ik vind (persoonlijke) aandacht mega belangrijk. Laatst zei iemand: ‘Aandacht is your middle name,’ en dat is een hele mooie omschrijving waar ik me volledig in kan vinden. Als je met mij wilt werken, heb ik aandacht voor jou en dat vraag ik ook ván jou. Niet dat je met bossen bloemen en kadootjes aan moet komen zetten, nee, het zit wel even anders in elkaar.

Ik wil JOU zien en leren kennen. Wanneer ik aan je vraag ‘Hoe gaat het met je?’ is dat een oprechte vraag en kom je niet weg met een ‘Goed, en met jou?’. Je kunt het maar vast weten. 😛 Hoe het met je gaat, bepaalt namelijk hoe je in de dag staat en wat je wel of niet kunt doen.

Privé en werk kun je niet van elkaar scheiden, ze zijn met elkaar verbonden. Tenminste: als jij overal jezelf laat zien en geen maskers opzet. Dát is namelijk precies wat ik bedoel: niet de schijn ophouden of een rol aannemen. Ik wil JOU, puur, open en eerlijk. Jij krijgt mij, volledig, en ik wil jou, ook volledig: the bad and the ugly, the happiness and the joy. And all of it in between. Daar zit namelijk de magie. 

Aandacht maakt al het verschil.
Werk en privé kun je niet scheiden, it’s all YOU! 
Openheid geeft inzicht in wat er speelt en wat wel of niet haalbaar is op dat moment.
Ik geef je mij: puur, open en eerlijk, vol enthousiasme en ook realisme
Dat vraag ik ook van jou.

Dat is mijn kracht!

Zullen we hier eens over kletsen?

Bellen of appen mag natuurlijk ook: 06 – 46 35 00 25

Let's get in touch!

Ik merk het, je bent enthousiast, leuk! Laten we even bellen zodat we kunnen afstemmen of deze Kit for a day echt iets voor jou is. Wat wil je en niet onbelangrijk: op welke termijn.

Vul hieronder je gegevens in en dan neem ik ASAP contact met je op! Zet je er een kopje thee bij?