De nieuwe insider
Kitty. // blog // de nieuwe insider

Date

Ik schreef deze term in mijn vorige blog. Heel bewust. Ik had ook kunnen kiezen voor ‘outsider’… Dat is het waarschijnlijk ook, in het begin. Ik hou alleen niet zo van die term. Deels omdat het impliceert dat je iets of iemand buitensluit en deels omdat ik me aan dàt gevoel zo goed kan relateren. Dan liever ‘die nieuwe’. 😉

Wanneer je met mij werkt, dan gaat dat net effe anders dan ‘sec mij inhuren om iets gedaan te krijgen’. Daarover heb je ook al meer kunnen lezen (als je dat nog niet gedaan hebt, doe dat dan effe hier). Ik werk niet alleen maar vòòr jou. Ik werk vooral SAMEN MÈT jou. Ook wanneer het om een branding gaat die toch echt uit mijn handen komt. 

Er kan alleen pas iets uit mijn handen komen, als jij èèrst iets in mijn hoofd stopt. We’ve gotta team-up! We hebben het SAMEN te doen. Je hebt mij mee te nemen inside je hoofd, je business en je dromen. Ik verbind me daarmee. En met jou. That makes me: de nieuwe insider. Ik word een deel van je team. Zelfs al maakt dat een team van ‘slechts’ 2. 

Dus check eens even bij jezelf hoe heerlijk het zou zijn als je het niet meer alleen hoeft te doen. Als er iemand naast je komt staan. Om je aan te moedigen. Om je ideeën samen uit te werken. Te groeien naar die vetste, nieuwe versie waar je nu alleen nog maar van durft te dromen. Let’s make a team. Check hier hoe je met mij kunt samenwerken of neem contact met me op!

Meer schrijfsels:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *